Lighthouse Translations vă oferă servicii de traducere din limba germana si din limba engleza , traduceri realizate de vorbitori nativi. Indiferent care ar fi domeniul în care activați, noi vă oferim o traducere corectă și conformă cu standardele lingvistice și tehnice în vigoare.

Acceptam practic documente în toate formatele existente (*doc, *pdf, *ppt, *xls, *dwg, *jpg, *psd etc.) iar aria noastra de experienţă consta in:
– traducere din limba germana de documente oficiale
– traducere din limba germana de documente juridice
– traducere din limba germana de documente contabile
– traducere din limba germana de documentație tehnică și IT
– traducere din limba germana de materiale de marketing si publicitate
– traducere din limba germana de subtitrări și scenarii de film
– traduceri literare din limba germana

Caracteristicile care definesc cel mai bine activitatea noastra sunt: promptitudinea și calitatea.

Acestea nu ar fi posibile fără ajutorul instrumentelor CAT (Computer Aid Translations) ce garantează omogenizarea terminologiei specifice domeniului și optimizarea rezultatului.

Ne concentrăm exclusiv asupra limbilor germană și engleză, renunțând deliberat la oferirea de servicii pentru alte limbi. Credem că este imposibilă atingerea unui nivel superior de calitate și în același timp acoperirea unui zone prea vaste de activitate. Am organizat un sistem de asigurare a calității prin verificarea internă a fiecărui proiect înainte de livrare – lucru imposibil de realizat in cazul birourilor de tip “traducem din 32 de limbi”.