Pentru că suntem conştienţi că demararea unei afaceri într-o ţară străină este o provocare serioasă şi în unele cazuri  periculoasă pentru investitori, ne propunem să vă oferim siguranţă, stabilitate şi fluiditate în funcţionarea mecanismelor care duc la bunul mers al firmei dumneavoastră în România.

Mai exact, vă dăm posibilitatea să vă concentraţi exclusiv asupra business-ului dumneavoastră, urmând ca noi să ne ocupam de aspectele pentru care nu aveţi timp, răbdare sau “know how”-ul necesar.

Eficienţa financiară a  externalizării serviciilor care nu fac parte din obiectul de activitate al firmei dumneavoastră dar sunt indispensabile pentru buna sa funcţionare, reiese din tabelul comparativ de mai jos:

Vă aşteptăm să ne contactaţi pentru a vedea împreuna care este soluţia Lighthouse Support Services care se potriveşte cel mai bine afacerii dumneavoastră. Veţi găsi întotdeauna disponibilitate pentru configurarea unor pachete  adaptate necesităţilor şi bugetului pe care îl aveţi la dispoziţie.