Ne-am schimbat! Nu doar la faţă ci şi în profunzime!

La baza acestei schimbări stă decizia noastră de a prezenta toate firmele din grupul nostru printr-o singură interfaţă.

Puţini ştiu că de-a lungul timpului pe lângă firma de traduceri, care era şi cea mai vizibilă, am înfiinţat alte două entităţi, specializate pe domeniul contabilităţii şi consultanţei financiare (Lighthouse Accounting) şi respectiv în domeniul serviciilor de support şi office management (Lighthouse Support Services).

Credem că acum a venit timpul să ne prezentăm potenţialilor clienţi în formula completă, aşa că am făcut primul pas astăzi, odată cu lansarea noii noastre pagini de internet, care are o nouă înfăţişare, mai frumoasă şi mai utilă pentru vizitatorii noştri.

Importantă pentru noi în decursul acestor ani a fost o dezvoltare naturală, bazată pe acumularea de experienţă, identificarea şi cooptarea colegilor şi colaboratorilor adecvaţi. Am învăţat din greşeli şi am încercat să ne perfecţionăm zi de zi, astfel încât să le putem oferi clienţilor noştri servicii de calitate, livrate prompt.

Principalul nostru atu este că firmele din grup sunt organizatoric independente unele de celelalte, specializate, administrate de persoane cu experienţă, dedicate domeniului în care activează.

Vizitând noul nostru website veţi descoperi că am decis să împărtăşim din experienţa noastră din domeniul traducerilor și interpretariatului punând bazele unui glosar online în care vom încerca să reunim termenii și expresiile întâlnite de traducătorii noştri în activitatea lor.

De asemenea vom încerca să vă ținem la curent cu știri, noutăți, modificări legislative și alte evenimente din sfera de interes a grupului nostru, prin chiar rubrica pe care o citiţi acum.

Sperăm ca vizita dumneavoastră pe noul www.light-house.ro va fi una cât mai plăcută şi va stăm la dispoziţie ori de cate ori aveţi nevoie de serviciile noastre.