Hello world! Ne-am schimbat! Nu doar la faţă ci şi în profunzime! La baza acestei schimbări a LightHouse Translations stă decizia noastră de a prezenta toate firmele din grupul nostru printr-o singură interfaţă.

 

Importantă pentru noi în decursul acestor ani a fost o dezvoltare naturală, bazată pe acumularea de experienţă, identificarea şi cooptarea colegilor şi colaboratorilor adecvaţi. Am învăţat din greşeli şi am încercat să ne perfecţionăm zi de zi, astfel încât să le putem oferi clienţilor noştri servicii de calitate, livrate prompt.

Vizitând noul nostru website veţi descoperi că am decis să împărtăşim din experienţa noastră din domeniul traducerilor și interpretariatului punând bazele unui glosar online în care vom încerca să reunim termenii și expresiile întâlnite de traducătorii noştri în activitatea lor.

De asemenea vom încerca să vă ținem la curent cu știri, noutăți, modificări legislative și alte evenimente din sfera de interes a grupului nostru, prin chiar rubrica pe care o citiţi acum.

Sperăm ca vizita dumneavoastră pe noul www.light-house.ro va fi una cât mai plăcută şi va stăm la dispoziţie ori de cate ori aveţi nevoie de serviciile noastre.