Dicționarul Lighthouse își propune să fie un instrument util atât pentru traducătorii profesioniști, cât și pentru cei care traduc ocazional documente din și în limba germană.

Acesta reunește pentru început aproximativ 2.000 de termeni și expresii de specialitate, pe care traducătorii noștri le-au întâlnit în activitatea lor. Am evitat să includem cuvinte banale în dicționar, tocmai pentru că ne dorim ca el să reprezinte un instrument care să vă ajute în activitatea dumneavoastră în situațiile în care nu găsiți soluția pe alte site-uri dedicate traducătorilor sau în dicţionarele clasice.

Pentru că dicționarul Lighthouse este un instrument de lucru interactiv aflat în continuă dezvoltare vă invităm și pe dumneavoastră să contribuiți la îmbunătățirea sa utilizând formularul dedicat.

Cuvintele și expresiile propuse de dumneavoastră vor fi introduse în dicționar imediat după ce vor fi verificate de către echipa noastră de traducători. V-am fi, de asemenea, recunoscători pentru orice alte informaţii, comentarii sau păreri care să ducă la îmbunătăţirea lui.

Puteti accesa dictionarul aici!